Traficul rutier în Pitești este foarte aglomerat. Pentru situația existentă, nu puțini șoferi dau vina și pe mulțimea de semafoare montate de municipalitate.

Un conducător auto a reclamat Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești situația de pe Calea București (zonă care și ea a fost împânzită cu semafoare) și cere urgent măsuri.

„Trecerile pentru pietoni cu semafoarele aferente de pe Calea București sunt considerate ineficiente, întrucât în realitate ar îngreuna traficul auto. Să se identifice soluții pentru eficientizarea acestora”, se arată într-unul dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 decembrie, a Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Rămâne de văzut dacă mult hulita Comisie va avea o reacție practică la această reclamație și dacă va schimba ceva pe Calea București în sensul cerut de cetățean.

Amintim că în aceeași ședință vor fi supuse aprobării și o serie de propuneri care vizează schimbări în traficul rutier de pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *