Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost supus unei evaluări din partea Comisiei de evaluare a Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), în vederea obținerii acreditării în ciclul II.

Câteva dintre concluziile evaluării, prezentate de conducerea SJU Pitești:

„Nu au fost identificați indicatori critici (de genul infiltrații, deteriorări de mobilier, grupuri sanitare neconforme, panouri electrice defecte, condiții de igienă precare);

S-au realizat 4 simulări de stop cardio-respirator la Secția Psihiatrie, Secția Oncologie Medicală, la Centrul de Sănătate Mintală și sectorul administrativ al spitalului, toate soldându-se cu succes, ceea ce evidențiază încă o dată profesionalismul echipei noastre;

Fiecare evaluator a completat câte 6 fișe de simulare a intrărilor neautorizate (3 în Terapie Intensivă (Neonatologie, ATI și USTACC), câte una în fiecare dintre cele două săli ale Blocului Operator și una în Secția Neonatologie), unde, de asemenea, nu au fost identificate neconformități, ușile fiind securizate, iar accesul efectuându-se doar cu cartela magnetică;

Spitalul Județean de Urgență Pitești a pus la dispoziția comisiei tot ce a fost necesar pentru desfășurarea activității. Toți angajații care au interacționat cu membrii Comisiei de evaluare ANMCS au avut o atitudine pozitivă și deschisă, nu au existat conflicte;

Comisia de evaluare precizează în proiectul raportului de evaluare că pe tot parcursul vizitei conducerea spitalului a fost receptivă la observațiile și sugestiile echipei de evaluatori și, totodată, a demonstrat o abordare realistă a situației”.

Conducerea SJU Pitești conchide: „Concluziile proiectului raportului de evaluare certifică o realizare deosebită, atât în cadrul instituției noastre, cât și pentru sistemul medical din județul nostru.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără implicarea și dedicarea deplină a personalului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, în special cel medical.

Ne exprimăm recunoștința și mândria pentru fiecare membru al echipei noastre: medici, asistente, personalul auxiliar și administrativ.

Cu o viziune orientată spre viitor și un angajament constant în a oferi servicii de calitate, unitatea noastră spitalicească continuă să fie o alegere de încredere pentru comunitatea din Argeș și din jur”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *