După cum v-am informat (aici amănunte), Senatul României a votat pentru creșterea lefurilor demnitarilor, inclusiv ale parlamentarilor (ale acestora din urmă, cu aproape 2.000 de lei brut!!!). Un vot sfidător, având în vedere criza economică și viața din ce în ce mai grea a românilor de rând.

Hotărârea a fost adoptată cu 91 de voturi pentru, 22 împotrivă și 4 abțineri. Dintre cei patru senatori de Argeș, singurul care a respins prin vot creșterea nesimțită a salariilor demnitarilor este Narcis Mircescu (USR).

Ceilalți trei senatori ai județului, dovedind o nerușinare vecină cu nesimțirea, au votat pentru: Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci (ambii de la PSD) și Dănuț Bica (de la PNL). Pentru s-a exprimat și senatoarea de Timiș Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș. Rușine să vă fie, “îmbuibaților”!

De altfel, parlamentarii PSD, PNL, UDMR și AUR au votat cot la cot pentru creșterea lefurilor parlamentarilor și ale altor categorii de demnitari și funcționari. Singurii care s-au opus în bloc sunt senatorii de la USR. „Între timp, Klaus Iohannis, șeful partidului unic PSD-PNL, le recomandă cetățenilor de rând să nu mai facă risipă. Câtă ipocrizie!”, notează senatorul USR de Argeș Narcis Mircescu după votul rușinos de ieri.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *