Președintele USR Argeș, Adrian Ștefan Cîrstea, va fi numit secretar de stat în Ministerul Sportului și Tineretului. Cîrstea a fost propus de USR pentru această funcție la inițiativa deputatului de Argeș Ionuț Moșteanu. Adrian Ștefan Cîrstea va ocupa astfel unul dintre posturile de secretar de stat care îi revin USR-ului în urma negocierilor din coaliția guvernamentală.

La alegerile locale de anul trecut, Adrian Ștefan Cîrstea a candidat fără succes pentru postul de președinte al Consiliului Județean Argeș. În prezent, este consilier județean.

„M-am născut și am copilărit în Pitești. Am absolvit Facultatea de Transporturi (Politehnica București), după care am continuat să lucrez în Capitală aproximativ 10 ani. În 2008 am revenit în Pitești. Conduc propria firmă de 15 ani, care are ca obiect de activitate publicarea în limba română, promovarea și distribuția celor mai populare jocuri de societate educativ-recreative din lume. Misiunea acestei companii este dezvoltarea de proiecte sociale și programe care au integrate modalități de educație alternativă, bazate pe modele și simulatoare moderne”, scrie în prezentarea pe care Adrian Ștefan Cîrstea și-o face pe site-ul USR Argeș, partid al cărui membru este din toamna anului 2016.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *