Șefii Consiliului Județean Argeș încasează lunar venituri consistente.

Președintele instituției, Ion Mînzînă (PSD), are o indemnizație lunară de 23.400 de lei (în această indemnizație intră și majorarea de 25% prevăzută de lege în cazul unităților administrativ-teritoriale care implementează proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile).

Fiecare dintre cei doi vicepreședinți, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu (ambii de la PSD), au o indemnizație de 20.800 de lei (în această indemnizație intră și majorarea de 25% prevăzută de lege în cazul unităților administrativ-teritoriale care implementează proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile), la fel ca administratorul public al județului, Marius Cristian Puiu.

Salariul de bază al secretarului general al județului, Ionel Voica, este de 16.515 lei, iar al arhitectului-șef, Cosmina Andreea Tache, de 16.370 de lei.

Un director executiv este plătit cu un salariu de bază de 15.829 de lei, un șef serviciu cu 14.560 de lei, iar un șef birou cu 13.520 de lei.

La polul opus, un șofer de la Consiliul Județean Argeș are un salariu de bază de 3.848 de lei.

Situația veniturilor din indemnizații și salarii la CJ Argeș la data de 30 septembrie 2021 (click pe imagini pentru vizualizare):

Despre salariile la zi din Primăria Pitești, AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *