Centrul comercial Jupiter City Pitești va fi extins și modernizat. Lucrările vor începe în această lună, anunță Grupul Supernova, grup internațional cu sediul în Graz (Austria), care a preluat mall-ul în urmă cu aproape un an.

„În luna septembrie a acestui an vor demara lucrările pentru extinderea centrului comercial prin adăugarea unui retail park (care va reuni branduri noi în portofoliu, dar și în județul Argeș) și a unei zone food, atât de așteptată de clienți.

Nu mai puțin de 6.000 de metri pătrați vor fi adăugați, acest lucru însumând atât branduri noi, cât și extinderi ale celor existente. De asemenea, și spațiile comune, inclusiv parcarea, vor fi incluse în această etapă de dezvoltare.

În afară de extensie, și partea existentă va fi renovată, iar o nouă intrare va fi adăugată în mijlocul centrului comercial”, precizează sursa citată.

Odată cu extinderea și renovarea centrului, Jupiter City Shopping Center Pitești va fi, de asemenea, rebranduit și va deveni primul centru comercial Supernova din România.

„Credem că centrul comercial Jupiter City și, într-adevăr, piața globală din România au un potențial enorm pentru îmbunătățirea și dezvoltarea mărcii noastre.

În ceea ce privește perioada următoare, planul nostru este să îmbunătățim ofertele existente și să extindem centrul, oferind astfel cea mai bună experiență pentru clienții noștri.

Ne concentrăm pe dezvoltarea acestei piețe și credem că inovațiile la care lucrăm vor fi binevenite și recunoscute de comunitate, la fel ca în toate celelalte țări în care operăm cu succes”, declară Markus Pinggera, Managing Director la Supernova.

În prezent, centrul comercial Jupiter City Pitești se întinde pe mai mult de 45.000 de mp și are peste 90 de magazine și 1.700 de locuri de parcare. Centrul deține în portofoliu mărci cunoscute, printre care Decathlon, Carrefour, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, H&M, Media Galaxy, LC Waikiki, CCC, Mobexpert, Colin’s, Intersport, Sephora, New Yorker și Noriel.

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *