La Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP), paturile, noptierele, scaunele, mesele și stativele vechi din saloane vor fi înlocuite cu unele noi.

„Totul este posibil datorită eforturilor depuse de conducerea SJUP, care, din fonduri proprii, a reușit această investiție, în valoare totală de aproximativ 750.000 de lei.

Noile paturi medicale sunt mecanice, adaptate nevoilor bolnavilor. Acestea nu doar că vor spori confortul pacienților, dar vor ușura și munca personalului de specialitate din spital.

Au fost achiziționate 270 de paturi, 3 pătuțuri, 330 de noptiere, 137 de stative, 110 mese și 188 de scaune”, informează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al spitalului.

Acestea urmează să fie distribuite în secțiile Obstetrică-Ginecologie, Medicală I, Boli Infecțioase (copii și adulți), Psihiatrie, Pneumologie, Dermatologie, Oncologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Urologie, Cardiologie, ORL, Neurologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Chirurgie I, Chirurgie II, Chirurgie vasculară, ATI, Gastroenterologie, Neurochirurgie, dar și în Centrul de Sănătate Mintală și în Ambulatoriul de Specialitate al SJUP.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *