Dr. Luminița Paul a revenit în echipa de conducere a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, Serviciu la care lucrează din anul 1998. Ea a fost numită, prin ordin al ministrului Sănătății, director medical interimar al SAJ, în locul dr. Cristina-Elena Nicolescu. Interimatul este pentru o perioadă de trei luni, începând din această lună, până la ocuparea postului prin concurs.

Cea pe care a înlocuit-o în funcție, dr. Cristina-Elena Nicolescu, a rămas să lucreze în continuare la Ambulanța Argeș, ca medic.

După ce, în august anul trecut, a fost schimbată din postul de manager general din motive exclusiv politice, profesional neavând nimeni ce să-i reproșeze, Luminița Paul a lucrat ca medic la Serviciul de Ambulanță Județean. În primăvara acestui an, a plecat din PNL și s-a înscris în PSD Pitești. (Foto principal: dr. Luminița Paul la SAJ Argeș în perioada pandemiei)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *