„Lola, fetița, vino acasă!”. Aceste cuvinte s-au auzit timp de o săptămână în curtea unei familii din comuna argeșeană Pietroșani care își căuta cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute în fiecare zi într-un alt loc în care obișnuia să stea.

În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al cățelușei, stăpânii au sunat imediat la salvatori:

– 112, ce urgență aveți?

– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați!

– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Odată scoasă la suprafață de către pompierii argeșeni, cățelușa a sărit imediat în brațele stăpânului, care, cu ochii în lacrimi, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *