Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Mioveni a fost salvat de la moarte de către doi tineri medici cardiologi de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Evelin Nicolae și Elvis Gabriel Boțu l-au scos din ghearele morții după ce bărbatul a suferit un infarct.

„Inima mea (…) a decis ca la 55 de ani să-mi pună capăt vieții. Infarct, în câteva secunde am ajuns la granița dintre viață și moarte.

Doctori tineri, foarte tineri, sunt ca niște copii, de la Spitalul Județean Argeș au reușit în câteva minute să aleagă pentru mine viața, iar nu moartea. Niște copii minunați, implicați, mulți dintre ei rezidenți, o echipă cu care Spitalul Județean Argeș se va mândri mai târziu. Vă mulțumesc din suflet!

Ei sunt cei care mi-au salvat viața, ei sunt inimile mele, Boțu Elvis și Evelin Nicolae. Oameni frumoși, salvatorii de inimi de la Spitalul Județean Argeș.

Mulțumesc și Spitalului Mioveni, care mi-a asigurat funcțiile vitale până la Spitalul Județean Pitești” – este mesajul lui Iulian Coman, pacientul a cărui viață a fost salvată de către cei doi tineri medici.

În vârstă de 42 de ani, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, doctorul Elvis Gabriel Boțu este medic la Spitalul Județean de Urgență din Pitești începând din anul 2014. Originar din București, a mai lucrat, în trecut, la Spitalul Fundeni și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. dr. C.C. Iliescu”.

Și piteșteanca Evelin Nicolae (32 de ani) este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, acolo unde, în toamna anului 2019, a devenit doctorand. Până de curând, a fost medic rezident la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Lucrează la Spitalul Județean de Urgență din Pitești de la 1 aprilie anul acesta. (Sursă foto: Facebook.com)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *