Doi bărbați din comuna dâmbovițeană Mănești au fost reținuți de polițiștii piteșteni pentru 24 de ore, la mai multe săptămâni după o bătaie generală într-un club din Budeasa.

Cei doi, de 21 și, respectiv, 36 de ani, sunt cercetați acum într-un dosar penal deschis de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Anchetatorii au stabilit că la începutul lunii trecute, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, cei doi dâmbovițeni, împreună cu alte persoane și în urma unui conflict spontan, au agresat patru bărbați în incinta clubului.

După administrarera probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Cercetările continuă pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”, ne informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *