Nici în zilele de Paște nu a fost „liniște” pe străzile din Pitești și pe drumurile din comunele limitrofe. De exemplu, luni, 17 aprilie, polițiștii rutieri piteșteni au dat zeci de amenzi și au reținut cinci permise de conducere.

3 dintre permise au fost reținute pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru viteză și un altul pentru comportament agresiv în trafic.

Permisul reținut pentru viteză excesivă (pe o perioadă de 90 de zile) este al unui tânăr de 23 de ani din Pitești, care conducea cu 104 kilometri pe oră un autoturism pe strada Dumbravei. În plus față de reținerea permisului, polițiștii l-au amendat cu 1.305 lei.

Fără permis (pentru 30 de zile) a rămas și un tânâr de 23 de ani din comuna Bradu. Tot luni, 17 aprilie, polițiștii rutieri piteșteni l-au sancționat pe strada Egalității pentru comportament agresiv în conducere („pornirea autoturismului de pe loc cu patinarea excesivă, în gol, a roților motrice”, potrivit Poliției). Tânărului i-a fost reținut permisul. De asemenea, acesta a primit o amendă de 580 de lei. (Foto: descriptiv – strada Dumbravei)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *