Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au finalizat ancheta într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, deschis pentru înșelăciune.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii ianuarie a anului trecut, un bărbat de 31 de ani din comuna argeșeană Ungheni a postat anunțuri mincinoase pe un site de socializare, pretinzând că reprezintă o firmă care vinde pește viu.

În plasa individului a căzut reprezentantul unei asociații de pescari. Acesta a crezut în onestitatea individului, a comandat nu mai puțin de două tone și jumătate de pește viu și a făcut imprudența să și plătească. A așteptat să-i vină marfa, care nu i-a fost, însă, livrată. A fost înșelat cu 15.000 de lei.

Păgubitul a făcut plângere la Poliție, care a dat de urma falsului comerciant de pește viu. Anchetatorii i-au făcut dosar penal, dosar finalizat acum și înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată. Individul din Ungheni riscă între unu și 5 ani de închisoare. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *