Expresmagazin.ro publică o fotografie în care actualul prefect PNL de Argeș, Radu Perianu, apare la o masă încărcată cu sucuri și cafele pe terasa unui restaurant alături de actualul lider AUR, George Simion. La întâlnire au participat și actualul director al Cancelariei prefectului, Dragoș Predescu, și primari liberali.

După cum se poate vedea în poză, Radu Perianu se simte foarte bine în prezența lui Simion, la fel ca și protejatul său Predescu, și el membru PNL.

Spunem „actualul” pentru că fotografia, după cum susține prefectul, este mai veche și a fost făcută, potrivit acestuia, în anul 2018. „Primarii s-au întâlnit cunoscându-se din Republica Moldova de la acțiuni unioniste. Eu m-am nimerit acolo. A mai fost dată și anul trecut această fotografie”, declară prefectul județului Argeș pentru Pitești 24.

Întâlnirea a avut loc la un restaurant din centrul Piteștiului, cel mai probabil la Pavone.

L-am întrebat pe Radu Perianu, care la data respectivă mai avea cale lungă până să fie numit prefect (funcție pe care o ocupă din octombrie 2021, fiind desemnat de Guvernul Cîțu), dacă acum regretă că a stat la aceeași masă cu George Simion, în prezent lider al unui partid considerat extremist inclusiv de către colegii din PNL ai prefectului. „Atunci parcă nu făcea politică”, răspunde prefectul pentru Pitești 24. (Sursă foto: expresmagazin.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *