Începând de astăzi, 2 decembrie 2020, cu excepţia liniei 2 (Arpechim – Bascov), autobuzele Publitrans vor circula după orarul specific zilelor de vacanţă.

„Programul de circulație se va desfășura conform orarului din zilele de vacanță pentru că elevii nu merg la școală. Astfel, au fost scoase doar cursele pentru elevi. Cu toate acestea, linia 2 se va menține cu 14 mașini în loc de 11, câte sunt asigurate în mod obișnuit în perioadele de vacanță. Nu se va pune problema aglomerației în mijloacele de transport, întrucât și numărul de călători a scăzut cu aproape 40% față de aceeași perioadă a anului trecut”, explică reprezentanții societății Publitrans, răspunzând unei întrebări adresate de Pitești 24.

Până când vor circula autobuzele Publitrans după orarul specific zilelor de vacanţă – este o altă întrebare pe care am adresat-o reprezentanților societății locale de transport de călători a municipalității piteștene: „Având în vedere actualul context epidemiologic în care ne aflăm, periodic se vor efectua sondaje cu privire la gradul de încărcare, urmând ca programul să fie adaptat continuu în funcție de cererea de transport”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *