Duminică, 27 februarie, șoferul unui Duster a fost înregistrat de radar circulând cu 122 de km pe oră pe DN 73, pe raza comunei Mihăești.

Pentru depășirea vitezei legale în localitate (limita fiind de 50 de km pe oră), șoferul, un piteștean în vârstă de 49 de ani, a primit de la polițiștii Biroului Rutier Câmpulung o amendă de 1.305 lei. De asemenea, piteșteanului i-a fost reținut permisul auto în vederea suspendării pentru 120 de zile a dreptului de a conduce pe drumurile publice. Asta pentru că a depășit cu mai bine de 70 de km pe oră limita legală de viteză.

Este primul permis suspendat în județul Argeș pentru 120 de zile, potrivit regulilor din Codul Rutier recent înăsprite și intrate în vigoare chiar duminică. Reamintim că, printre altele, a fost introdus un nou prag de viteză, respectiv depăşirea cu peste 70 de km pe oră a limitei legale, pentru care se aplică o perioadă majorată de suspendare a permisului, de la 90 la 120 de zile. Amănunte despre noile sancțiuni din Codul Rutier, AICI. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.