Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, îi dă o replică acidă lui Gelu Tofan, viceprimar al Piteștiului. Georgescu reacționează după ce Tofan a spus despre noul Spital Mioveni că ar fi un „mastodont inutil”.

„Aflăm, mai mult cu amuzament decât îngrijorare, că Spitalul Orășenesc Mioveni, probabil cel mai sigur și dotat spital din zona Munteniei, singura unitate construită în ultimii 30 de ani din fonduri publice, ar fi de fapt doar un mastodont inutil, un capriciu al administrației din Mioveni, de care cetățenii nu ar fi avut nevoie.

Afirmația îi aparține unui oarecare domn Tofan, care, mai mult ca sigur aflat în goană disperată după popularitate, se agață de subiecte care i-ar putea asigura un gram de notorietate.

Fără a da mai multă atenție decât este cazul acestei fumigene, îi pot răspunde persoanei în cauză că nu doar Mioveniul are nevoie de acest spital, ci, după cum s-a văzut în ultimul an, tot județul Argeș a avut nevoie de serviciile noastre pe perioada pandemiei de COVID-19.

Și tot în aceeași notă pozitivă, îi transmit acestui domn Tofan că mi-ar părea sincer rău dacă, vreodată, l-aș întâlni pe holurile „mastodontului” din Mioveni din postura de pacient.

În loc de concluzie, m-ar bucura să constat că fiecare politician care critică realizările altora ar avea puterea să ridice măcar o jumătate de “mastodont” nou în fiecare municipiu sau oraș din județ”, spune primarul orașului Mioveni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *