În situațiile în care noile restricții nu vor fi respectate în autobuzele Publitrans din Pitești, va interveni Poliția. „Autobuzul nu pleacă din stație dacă nu se respectă regulile. Se va anunța la 112 și vor interveni forțele de ordine. Sperăm că toți vom înțelege necesitatea respectării acestor reguli”, avertizează Instituția Prefectului Argeș.

Amintim că, începând de mâine, 9 noiembrie 2020, în județul Argeș vor fi în vigoare măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Una dintre măsuri vizează transportul public în comun.

„Se limitează numărul de călători în mijloacele de transport în comun la cel mult jumătate din numărul locurilor pe scaune, respectiv jumătate din numărul locurilor în picioare. În situația în care măsura nu se respectă, conducătorul auto are obligația staționării în stație și sesizarea evenimentelor organelor competente”, se arată în Hotărârea adoptată ieri în acest sens de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Amintim că, pentru evitarea aglomerației, Instituția Prefectului Argeș a cerut conducerii Publitrans (societatea locală de transport public a municipalității piteștene) ca încă de pe 3 noiembrie 2020 să suplimenteze numărul autobuzelor de pe trasee în zilele lucrătoare, la orele de vârf (între 7:00-9:00 și 14:00-17:30).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *