„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, serviciile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și de restituiri permise de conducere vor fi asigurate și în zilele de sărbători legale”, anunță Poliția Argeș.

În perioada Sărbătorilor Pascale, ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș (Pitești, strada Victoriei, nr. 60) va fi deschis în zilele de vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie 2023, în intervalul orar 08:00-10:00.

Astfel, vor fi asigurate serviciile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și de validare a identității persoanelor care vor să obțină documentele aferente în format electronic.

De asemenea, ghișeul pentru restituiri de permise de conducere de la Serviciul Rutier Argeș va funcționa și sâmbăta și duminica, precum și în Vinerea Mare și a doua zi de Paște, în intervalul orar 09:00-11:00.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *