Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie-decembrie 2022.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@ag.politiaromana.ro, în perioada 24 octombrie-4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, pentru constituirea dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până pe 17 noiembrie 2022.

Toți cei interesați pot obține informații suplimentare de la Serviciul Resurse Umane al Poliției Argeș, la numărul de telefon 0248/607.000 (interior 20113, 20114, 20111).

Detalii cu privire la înscrierea candidaților, desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutare și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare pot fi obținute AICI. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *