6 posturi sunt scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, prin încadrare directă din sursă externă, la Biroul pentru Protecția Animalelor. Înscrierile se fac on-line, până pe 28 decembrie 2020. Cele 6 posturi sunt următoarele: 3 posturi de agenți, două posturi cu specializarea de medic veterinar și o funcție de ofițer de poliţie.

„Înscrierile se fac pe baza cererii de înscriere, însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28 decembrie 2020, ora 16:00, înscrierile nu vor mai fi luate în calcul.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs”, informează Poliția Argeș.

Aici, informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor la nivelul județului Argeș.

De asemenea, aici informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă sau trecere în corpul ofițerilor.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *