În perioada 13-24 septembrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș organizează un concurs de recrutare prin încadrare directă din sursă externă pentru 7 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în comunele Corbi, Mușătești, Ciomăgești, Cocu, Mozăceni, Slobozia și Cetățeni.

Înscrierea candidaților se va face pentru toate cele 7 posturi scoase la concurs, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi admiși să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice și susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, iar la final examinarea psihologică și medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Precizăm că înscrierile se fac până pe 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Cererile de înscriere și celelalte documente solicitate în anunț trebuie transmise exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, poate fi accesat pe pagina de internet a IPJ Argeș, AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.