Ciprian Neculăescu a demisionat din funcția de subprefect al județului Argeș, iar în locul său a fost numit colegul lui de partid de la PSD Marius Pîrvu, până acum consilier județean.

„Județul Argeș va avea de astăzi un nou subprefect. Având în vedere că a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a PSD în municipiul Câmpulung, domnul Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru Câmpulung și nu numai.

În locul său a fost numit în funcția de subprefect domnul consilier județean Marius Pîrvu. Domnul Pîrvu are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări.

Îi mulțumim domnului Ciprian Neculăescu pentru activitatea desfășurată în Instituția Prefectului și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Totodată, îi urăm mult succes în noua misiune”, informează conducerea PSD Argeș.

Ca subprefect, Ciprian Neculăescu nu s-a remarcat cu nimic deosebit. Nici cel care i-a luat locul, Marius Pîrvu, nu a făcut mare brânză în Consiliul Județean, acolo unde a fost secretar al comisiei de buget-finanțe. Pleacă tusea, vine junghiul.

Amintim că Neculăescu ocupa funcția de subprefect începând din februarie 2022.

Potrivit înțelegerii cu PNL, PSD deține în Argeș cele două funcții de subprefect, postul de prefect fiind al liberalilor.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *