Primăria Pitești actualizează Planul Urbanistic General (PUG) al municipiului. „Este documentul esențial pentru strategia de dezvoltare a Piteștiului pentru următorii 10 ani minimum”, precizează Primăria. Documentul, potrivit sursei citate, este întocmit în consultare cu Ordinul Arhitecților filiala Argeș, Uniunea Arhitecților din România filiala Argeș-Vâlcea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și societatea civilă.

Proiectul a fost pus astăzi în dezbatere publică. Viitorul nou Regulament Local de Urbanism (regulile de construire) poate fi consultat AICI. Planșa de reglementări urbanistice, care evidențiază funcțiunile zonelor, ale clădirilor și ale spațiilor verzi și regulile de construire în raport cu amplasarea și poziționarea terenurilor în UAT Pitești poate fi văzută AICI.

Opiniile și sugestiile pot fi trimise prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro. La subiectul mesajului este recomandată mențiunea „Opinii și sugestii PUG”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *