Update, 12 decembrie 2023, ora 13:00

Noul teren de sport de pe strada Horia, Cloșca și Crișan din cartierul piteștean Prundu a fost dat în folosință.

Terenul de sport are 542 de mp și gazon artificial, cu porți de fotbal, coșuri de baschet și șase bănci. Este dotat cu sistem de supraveghere video și iluminat nocturn cu panouri fotovoltaice.

Update, 1 septembrie 2023, ora 09:55

Astăzi, 1 septembrie 2023, Primăria Pitești a predat către constructor amplasamentul pentru amenajarea viitorului teren de sport din Prundu.

„Deși termenul de execuție este de 7 luni, executantul – Kitisab Eurocomplex SRL – a garantat că va finaliza lucrarea în două luni”, informează conducerea Primăriei. 

Știrea inițială, 17 iulie 2023, ora 14:50

În curând vor începe lucrările la terenul de sport din cartierul piteștean Prundu propus și votat de cetățeni în cadrul bugetării participative.

Terenul va fi construit pe strada Horia, Cloșca și Crișan și va avea o suprafață de 542 de mp, acoperită cu gazon artificial. Va fi dotat cu porți de fotbal, coșuri de baschet, fileu pentru tenis de câmp, sistem de supraveghere video, iluminat nocturn și șase bănci.

Contractul de lucrări a fost semnat astăzi la Primăria Pitești cu firma câștigătoare a licitației: Kitisab Eurocomplex SRL, din Bascov, județul Argeș (care a construit și terenurile de sport de la CSA Steaua București, Clubul Sportiv Concordia Chiajna și Marcea Sport din Ștefănești).

Valoarea investiției se ridică la aproape 430.000 de lei inclusiv TVA, iar termenul de execuție este de 7 luni.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *