Update – 22 aprilie 2021, ora 16:45

Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local, ședință aflată în desfășurare. Reprezentanții Primăriei nu au oferit – în ședință – nicio explicație. Este posibil, însă, ca Primăria să fi retras proiectul ca urmare a nemulțumirilor pe care le-a provocat propunerea în rândul șoferilor.

Pe cale de consecință, tarifele pentru parcările publice din Pitești rămân – cel puțin deocamdată – neschimbate, fiind valabil în continuare și tariful de 1 leu perceput pentru 30 de minute.

Amintim că prin proiectul retras Primăria propunea eliminarea – de la 1 mai 2021 – a tarifului de 1 leu perceput pentru 30 de minute, urmând ca taxarea să fie făcută numai la oră (2 lei). De asemenea, se propunea prelungirea programului de funcționare a parcărilor cu plată din Pitești. Amănunte mai jos, în știrea inițială.

Știrea inițială – 19 aprilie 2021, ora 09:10

Primăria propune modificarea și completarea regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plată din Pitești. Modificările sunt prevăzute într-un proiect de hotărâre care va fi supus votului în ședința ordinară în plen din 22 aprilie a Consiliului Local.

Propunerea Primăriei este ca modificările să intre în vigoare pe 1 mai 2021.

Potrivit proiectului, va fi eliminat tariful de 1 leu perceput pentru 30 de minute, urmând ca taxarea să fie făcută numai la oră (2 lei).

Va fi modificat și programul de funcționare a parcărilor cu plată, în sensul prelungirii acestuia. Noul program va fi de luni până sâmbătă între orele 08:00 și 20:00, în condițiile în care acum programul este de luni până vineri între orele 08:00 și 18:00 și sâmbătă între 08:00 și 14:00. Duminică parcarea va rămâne gratuită.

Click pe imagini pentru vizualizarea proiectului:

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *