Update, 8 decembrie 2023, ora 11:30

Și pe strada Lacului din zona vestică a Piteștiului au început lucrări de extindere a rețelei de canalizare menajeră. 10 proprietăți vor beneficia de canalizare pentru ape uzate.

Termenul de finalizare este februarie 2024, dar executantul (Vys Construct Select 2007) ar putea încheia lucrările până la sfârșitul acestui an.

Investiția se ridică la 283.608 lei plus TVA.

Știrea inițială, 21 noiembrie 2023, ora 12:25

Au început lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră pe două străzi din Pitești: Balotești și Ștefan Ciobanu.

Pe strada Balotești va fi extinsă rețeaua de canalizare cu 175 de metri și vor fi montate peste 400 de metri de conducte de apă și de refulare și o stație de pompare. Pe strada Ștefan Ciobanu rețeaua de canalizare menajeră va fi extinsă cu 215 metri.

Potrivit Primăriei Pitești, cei doi constructori, firmele argerșene Vys Construct Select 2007 și Daficom Construct Instal, vor încheia lucrările în două săptămâni pe strada Ștefan Ciobanu și până la sfârșitul acestui an pe strada Balotești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *