Luni, 6 septembrie, va începe în Pitești acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a III-a, și a produselor de igienă, tranșa a IV-a, pentru categoriile sociale defavorizate.

Produsele (finanțate de UE) vor fi distribuite – în baza actului de identitate – la centrul amenajat în piața Smârdan, intrarea A, etajul II, după următorul program:

  • luni, 6 septembrie, între orele 08:30-15:00;
  • marți, 7 septembrie, între orele 08:30-15:00;
  • miercuri, 8 septembrie, între orele 08:30-15:00;
  • joi, 9 septembrie, între orele 08:30-18:00;
  • vineri, 10 septembrie, între orele 08:30-13:00.

Fiecare beneficiar va primi un pachet conținând făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă din carne de vită, conservă din carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe, gem de fructe dietetic și, respectiv, un pachet cu periuță de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți și detergent de rufe.

Distribuirea va fi făcută de Primărie, prin Direcția de Asistență Socială.

Cine primește aceste ajutoare

a)familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 cu privire la venitul minim garantat;

b)familiile care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 referitoare la alocaţia pentru susţinerea familiei;

c)persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor sau persoane dependente, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *