Societatea de salubritate a municipalității Pitești va desfășura în perioada 22 iunie, ora 12:00 – 23 iunie 2023, ora 13:00, o nouă campanie de colectare, gratuită, a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

În perioada respectivă, piteștenii vor putea lăsa deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice în containerele special puse la dispoziție în acest sens la următoarele puncte de colectare:

-Găvana III – blocurile A8-A10;

-Trivale – Complex II, P.T. 608;

-Zona Nord (Nicolae Bălcescu) – blocul L2, sc. D;

-Craiovei – Negoiu;

-Tudor Vladimirescu – blocurile D4-U4.

Deșeurile care vor fi colectate: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

„Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636.535 până în data de 23 iunie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 26-30 iunie”, anunță Salubritatea.

Pentru informații suplimentare despre această campanie, cei interesați se pot adresa operatorului la numărul de dispecerat 0248/636.535.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *