Update, ora 17:35 

Bărbatul – de 27 de ani, din Pitești – a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. „A fost reținut într-un alt dosar, în care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Știrea inițială, ora 14:25

Doi polițiști de la Secția 2 din Pitești au fost înjurați și loviți de un bărbat care nu purta masca de protecție. Incidentul a avut loc astăzi, după ce bărbatul a fost depistat de oamenii legii într-un autobuz Publitrans. Un polițist ar fi fost lovit cu pumnul în față, iar celălalt la un picior.

„Un echipaj de ordine publică al Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat într-un mijloc de transport în comun un bărbat care nu purta mască de protecție.

Bărbatului i s-a cerut să respecte normele sanitare și să asigure protecția individuală prin purtarea măștii, însă acesta a refuzat. În această împrejurare, polițiștii i-au solicitat să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic cu forțele de ordine.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, pentru luarea măsurilor legale care se impun. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, ne informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Pentru că nu purta mască și pentru adresarea de injurii, bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihaela Grigorescu
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *