Un motociclist a murit într-un accident de circulație produs cu puțin timp în urmă pe strada Exercițiu din Pitești, în zona Kaufland Craiovei.

În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism (taxi) Dacia Logan, care au intrat în coliziune.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul motociclistului. „Pentru acesta nu s-a mai putut face nimic, fiind găsit cu răni grave la nivelul capului și alte leziuni”, ne comunică Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Motociclistul care și-a pierdut viața în accident era polițist de proximitate (agent șef principal) în Pitești, la Secția 3, și avea 41 de ani. Polițistul se afla în timpul său liber.

Taximetristul (65 de ani, din Pitești) va fi dus la audieri, urmând să fie cercetat pentru ucidere din culpă.

Biroul Rutier Pitești încă nu a comunicat oficial circumstanțele în care a avut loc accidentul și cauza probabilă a tragicului eveniment de circulație. Potrivit unor informații neoficiale, taximetristul, care venea dinspre Calea Craiovei, nu s-ar fi asigurat când a efectuat virajul la stânga pentru a intra în parcarea hipermarketului Kaufland. Practic, i-ar fi tăiat calea motociclistului, care circula din sens opus. Motocicleta s-ar fi izbit violent de partea lateral dreapta a autoturismului taxi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *