Update, ora 18:20

Femeia care a decedat la volan se numea Ramona Elena Ivan și era asistentă medicală la Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Pitești.

Update, ora 17:25

Din păcate, femeia, în vârstă de 42 de ani, care era singură în mașină, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul. Cauza morții subite va fi stabilită în urma necropsiei. Este posibil să fi fost vorba despre un infarct. Cazul a fost preluat de Poliție, care va cerceta și istoricul medical al femeii.

Update, ora 16:50

Femeia a fost scoasă din autoturism (care era tras pe partea dreaptă a carosabilului), după ce salvatorii au spart un geam al mașinii. Din păcate, șoferița este în stop cardio-respirator. Echipajele medicale îi fac manevre de resuscitare.

Știrea inițială, ora 16:35

Cu puțin timp în urmă, la 112 s-a primit o sesizare potrivit căreia unei femei i s-a făcut rău în autoturismul pe care îl conducea, pe strada Gheorghe Țițeica din cartierul piteștean Găvana. Șoferița ar fi intrat în stop cardio-respirator.

Către locul incidentului se deplasează de urgență un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD de prim-ajutor calificat și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *