Update, 18 februarie 2024, ora 15:40

Răzvan Florin Bulf, proprietarul magazinului de vânzări/reparații de biciclete de pe strada Dumbravei din Pitești în care vineri s-a produs o explozie urmată de un incendiu, pasionat practicant al ciclismului, a murit azi-dimineață la Spitalul Județean de Urgență Pitești, la vârsta de 35 de ani. Suferise arsuri grave pe corp și, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

„O zi foarte tristă azi. Prietenul și colegul nostru Răzvan Florin Bulf a plecat să pedaleze printre îngeri. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, acesta este mesajul postat astăzi pe Bike Group Pitești, grup de socializare al pasionaților de ciclism.

„Vei rămâne veșnic în amintirea mea ca un om extraordinar, pasionat de ciclism și un profesionist cum nu știu dacă voi mai întâlni. Odihnește-te în pace! Ai lăsat un mare gol printre noi”, transmite un prieten al defunctului.

Update, 16 februarie 2024, ora 19:00

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea în spațiu închis a unui echipament care ar fi produs scântei în apropierea unor substanțe inflamabile, provocându-se aprinderea vaporilor inflamabili din atmosferă, care ar fi condus la producea unei deflagrații”, potrivit ISU Argeș.

Update, 16 februarie 2024, ora 17:35

ISU Argeș informează: „Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 de mp din suprafața totală a unei clădiri de circa 250 de mp. Spațiul în care a avut loc incendiul avea destinație de magazin, în interiorul acestuia regăsindu-se piese auto și alte produse, printre care biciclete electrice și baterii. Totodată, în interiorul spațiului au mai fost găsite și recipiente deteriorate cu gaze sau substanțe inflamabile.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Dintr-un alt spațiu, în care se găsea o unitate de învățământ (n.r. – Grădinița Eden), s-au evacuat pe cont propriu trei adulți și opt copii, nefiind nevoie de acordarea de îngrijiri medicale.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care a suferit arsuri la nivelul corpului. Acesta a fost preluat și transportat de urgență la spital de un echipaj al SAJ.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”.

Update, 16 februarie 2024, ora 15:50

Incendiul a fost stins. Cauza este în curs de stabilire.

Update, 16 februarie 2024, ora 14:40

Suprafața afectată este de aproximativ 50 de mp. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, proprietarul magazinului, a suferit arsuri pe corp. A fost preluat de echipajul medical și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Din păcate, este în stare gravă.

Știrea inițială, 16 februarie 2024, ora 14:25

Cu puțin timp în urmă, un incendiu a izbucnit la un magazin de service/vânzări/accesorii pentru biciclete (Bulfi’s Bike Shop) de pe strada Dumbravei din municipiul Pitești. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum.

Intervin pompierii cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj CBRN. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Strada a fost închisă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto Răzvan Florin Bulf: Facebook | Răzvan Florin Bulf)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *