Update, ora 20:05

Biroul de presă al Poliției Argeș ne informează: „Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă. Din fericire, nu a rezultat rănirea niciunei persoane.

Polițiștii rutieri au stabilit că un tânăr de 18 ani din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Argeșului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, împrejurare în care a avariat conducta și contorul de gaze, precum și contorul de alimentare cu energie electrică al unui consumator casnic.

Autoturismul era dotat cu anvelope de iarnă, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica producerea evenimentului rutier.

La fața locului au intervenit atât pompierii argeșeni, pentru măsuri specifice, cât și reprezentanți ai companiilor de distribuție de gaze și de energie electrică, pentru remedierea avariilor.

Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare, urmând să fie stabilită încadrarea faptei și luate măsurile legale care se impun”.

Știrea inițială, ora 18:35

Cu puțin timp în urmă, pe strada Argeșului din Pitești, în zona pensiunii Cristal, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, mașina lovind o țeavă de gaze. Cauza: viteza neadaptată la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu un strat subțire de zăpadă ca urmare a ninsorii. A contat, probabil, și lipsa de experiență a conducătorului auto.

Șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani din orașul Ștefănești, nu a fost rănit.

La fața locului intervin pompierii, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *