Societatea de salubritate a municipalității Pitești va desfășura în această săptămână, în perioada 14 decembrie, ora 12:00 – 15 decembrie 2023, ora 13:00, o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

În perioada respectivă, piteștenii vor putea lăsa deșeurile voluminoase și deșeurile de echipamente electrice și electronice în containerele special puse la dispoziție în acest sens la următoarele puncte de colectare:

-Găvana – Complex Albina, blocurile D12-B21;

-Trivale – Complex II, PT 608;

-Trivale – strada Frasinului, blocurile P4-86 (biserică);

-Popa Șapcă – blocul D26 (Prima Market);

-Expo Parc – blocurile 8-9 (P.T.);

-Banat – blocul B17 (biserică).

Deșeurile care vor fi colectate: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

„Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636.535 până în data de 14 decembrie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 18-22 decembrie”, anunță Salubritatea.

Pentru informații suplimentare despre această campanie, cei interesați se pot adresa operatorului la numărul de dispecerat 0248/636.535.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *