Luni, 6 februarie, în jurul orei 16:00, polițiștii au oprit în trafic pe DN 67B, în Poiana Lacului, conducătorul unui autoturism. La controlul de rutină, polițiștii l-au prins cu „ocaua mică”.

Individul le-a prezentat polițiștilor un permis auto cu date potrivit cărora „documentul” ar fi fost emis de către autoritățile din Republica Moldova. Oamenii legii au bănuit că așa-zisul permis este fals și au făcut verificări. În urma verificărilor, polițiștii au aflat că „documentul” nu figurează în evidențele oficiale ale autorităților din țara vecină. Permisul era fals.

Polițiștii au constatat că bărbatul, care are 28 de ani și este din comuna Poiana Lacului, nu deține, de fapt, carnet auto.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, conform articolelor 335, 320 și 323 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite”, informează Poliția Argeș. Cu alte cuvinte, Poliția vrea să afle și cine a falsificat permisul.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *