Au fost percheziții astăzi în Pitești la locuințele a doi bărbați bănuiți de trafic de substanțe psihoactive și trafic de minori. Potrivit anchetatorilor, cei doi, de 21 și, respectiv, 38 de ani, ambii piteșteni, au săvârșit infracțiunile începând de anul trecut și până în prezent.

Cei doi sunt bănuiți că au vândut în Pitești substanțe psihoactive. În plus, unul dintre bărbați a racolat o minoră, pe care a obligat-o să se prostitueze. Individul se ocupa de găsirea de clienți în mediul online.

În urma percheziţiilor, desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești, au fost găsite şi ridicate 500 de grame de cannabis, 50 de grame de substanță pulverulentă care urmează să fie expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente folosite la porționarea și consumul drogurilor, 4.800 de lei, 350 de euro, 60 de lire sterline și înscrisuri cu valoare probatorie.

Tot astăzi, cei doi piteșteni au fost reținuți pentru 24 de ore.

Anchetatorii din Pitești au primit sprijin din partea Direcției Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, iar la acțiune au participat și jandarmi argeșeni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.