În urma a opt percheziții efectuate în județul Argeș, au fost depistate șapte persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri.

Polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurori de la D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au efectuat în această dimineață opt percheziții domiciliare în Pitești, Mioveni, Poiana Lacului și Dobrești, la locuințele a șapte persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna februarie a acestui an, membrii grupării ar fi racolat două minore și o femeie, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, obținând foloase materiale. Totodată, cele șapte persoane ar fi făcut trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate un grinder, un cântar electronic, două grame de substanță susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice și suporți externi de memorie, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Cele șapte persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la percheziții au participat și jandarmi din Argeș și Dolj.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *