Procurorii DNA fac la această oră percheziții la sediul, din București, al Inspectoratului General al Poliției Române.

Perchezițiile se desfășoară într-o cauză penală cu privire la achiziționarea în timpul pandemiei, în anul 2020, a unor echipamente pentru dotarea Poliției. Ar fi vorba despre cumpărarea la suprapreț de bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizieră. Percheziții au loc și la sediul firmei de la care Poliția Română a făcut aceste achiziții.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

În cursul zilei de 4 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, dintre care una reprezintă sediul unei instituții publice”, informează Direcția Națională Anticorupție.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *