Update, ora 12:45

Pensionarul a fost accidentat pe trecerea de pietoni. A suferit leziuni și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență. Șoferul are 25 de ani. Ambii, atât victima, cât și conducătorul auto, sunt din Pitești.

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești a rezultat că un bărbat de 25 de ani din Pitești care conducea un autoturism pe Calea Craiovei, dinspre strada Gheorghe Doja către bulevardul Frații Golești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a lovit un bărbat de 83 de ani din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal (n.r. – vătămare corporală din culpă), iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Știrea inițială, ora 09:55

Pe Calea Craiovei din Pitești, în zona giratoriului de la hipermarketul Kaufland, s-a produs cu puțin timp în urmă un accident de circulație.

Un pieton a fost lovit de o mașină. Bărbatul accidentat, în vârstă de 83 de ani, este conștient.

Polițiști ai Biroului Rutier Pitești fac primele cercetări la fața locului. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *