Ca urmare a scandalului sexual care a izbucnit ieri (aici subiectul pe larg), Aurel Bălășoiu trebuie anchetat de procurori, declară deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu: „Deputatul PSD de Argeș trebuie să ajungă imediat în fața procurorilor! Aici e vorba de un caz penal. Dacă nu își dă demisia, USR va vota de îndată ridicarea imunității parlamentare”.

Ionuț Moșteanu atrage atenția că este al doilea scandal sexual în PSD Argeș în ultimele luni, după cazul primarului comunei Călinești, Mihai Georgescu (aici amănunte despre acest caz): „Degradarea morală a PSD este completă. Acești „socialiști” cu milioane de euro în conturi care se pretind marii apărători ai celor mai vulnerabili în timp ce îi fură, parlamentari care poartă un stindard al moralității în timp ce comit fapte abominabile.

Deputatul PSD a fost exclus din partid, însă nu e suficient.

În PSD Argeș este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călinești, și-a folosit abuziv funcția în scopuri sexuale.

Și să ne aducem aminte de Negoiță. Ce s-a mai întâmplat cu dosarul „Sex cu minore” în care era implicat? Poate ne spune Nicolae Bănicioiu, și el audiat.

Prea mult timp PSD a tolerat astfel de cazuri. A permis și încurajat astfel de practici prin închiderea ochilor. Marcel Ciolacu, ai de gând să faci ceva?”.

Într-o scurt interviu acordat astăzi pentru Antena 3, deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu neagă că el ar fi în fotografiile publicate de Gândul și spune că în fotografiile respective cel despre care s-a scris că ar fi minor este, de fapt, un tânăr adult. Bălășoiu afirmă, în același interviu, că nu va demisiona din Parlament (aici interviul integral).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *