Update, ora 16:20

În ședința sa de azi, Guvernul l-a eliberat pe Emanuel Soare din funcția de subprefect al județului Argeș. În locul său a fost numit Dragoș Lucian Predescu.

Știrea inițială, ora 08:15

Emanuel Soare (PNL) ar urma să fie eliberat astăzi din funcția de subprefect al județului Argeș, la cererea noului prefect, Radu Perianu (PNL).

Potrivit unor surse din Partidul Național Liberal, Soare ar urma să fie înlocuit de Guvernul demis Cîțu cu avocatul Dragoș Predescu (PNL), omul de încredere al lui Perianu (aici amănunte despre Dragoș Predescu).

Soare face parte din tabăra Miuțescu-Orban și este considerat de tabăra Perianu-Cîțu ca fiind o persoană obedientă deputatului Adrian Miuțescu, (încă) președinte al PNL Argeș.

Conform acelorași surse, celălalt subprefect, Lucian Ionescu, și el din tabăra Miuțescu-Orban, va fi menținut în funcție, cel puțin pentru încă o perioadă. Spre deosebire de Emanuel Soare, Ionescu nu este considerat de Radu Perianu ca un fidel necondiționat al lui Adrian Miuțescu. În plus, a fost apreciat pentru modul în care a condus județul în timpul în care a exercitat atribuțiile postului de prefect.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *