Update, 20 martie 2023, ora 20:40

Manuela Dovleac, noul consilier local al Piteștiului din partea USR, și-a făcut astăzi o scurtă prezentare.

Născută și crescută în Pitești, căsătorită și mamă a unei fetițe de 12 ani, Manuela Dovleac are o experiență de peste 20 de ani în învățământ, ca profesor de limba și literatura română. Începând din anul 2001, este profesor titular la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”.

Este absolventă a Universității din Pitești, fiind licențiată în Litere, și are și studii postuniversitare, urmând două mastere: unul în domeniul în care profesează („Dinamica structurală a limbii române”), iar cel de-al doilea pe specializarea „Managementul resurselor umane”.

„Am coordonat la nivelul instituției de învățământ în care lucrez de peste 20 de ani colectivul redacțional al revistei Aripi, m-am implicat în acțiuni de voluntariat la nivel județean și național pe diverse teme (ecologie – Let’s Do It, Romania!) și combaterea violenței și a fenomenului de bullying (în parteneriat cu Salvați Copiii).

Sunt membru al Corpului Național de Experți în Managementul Educațional, iar în calitate de Coordonator de Proiecte și Programe Educative m-am implicat direct în realizarea de parteneriate între școală, instituțiile statului și părinți.

De-a lungul carierei mele mi-am format convingerea că lucrul în echipă trebuie să se bazeze pe colaborare, respect, stimularea abilităților de găsire a soluțiilor. Fiecare experienţă, întâlnire, eșec sau victorie există ca să te înveţe și să te forţeze să devii și mai mult tu însuţi”, afirmă consilierul local USR Manuela Dovleac.

Știrea inițială, 17 martie 2023, ora 11:55

Municipiul Pitești are un nou consilier local, din partea Uniunii Salvați România (USR): Manuela Dovleac. Ea a depus jurământul astăzi, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local (CL) Pitești.

Manuela Dovleac este profesoară de limba și literatura română și are 48 de ani.

Precizăm că Manuela Dovleac a venit în CL în locul colegului său de partid Florin Plecanciuc. La sfârșitul lunii ianuarie, Plecanciuc și-a anunțat demisia din Consiliul Local Pitești, incovând „motive personale și în special de sănătate” (aici amănunte).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *