Astăzi, 21 decembrie 2020, a avut loc recepția noii săli de sport a Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino” din Pitești, proiect finanțat de la bugetul local, în valoare totală de 1.629.843 de lei inclusiv TVA. Începute pe 7 octombrie anul trecut, lucrările au fost finalizate la începutul acestei luni.

Clădirea are structură de rezistență din beton armat și este prevăzută cu instalații electrice, instalații sanitare și încălzire electrică. În sala de sport pot desfășura simultan activități 50 de persoane.

Proiectul a fost executat de SC And Secom Intexim SRL din Câmpulung Muscel, în asociere cu SC Asix Design SRL din București.

„Este a doua sală școlară de educație fizică și sport construită în ultimii doi ani, după cea a Școlii Gimnaziale „Ion Pillat”, urmând ca în programul de investiții al municipiului Pitești pentru anul 2021 să fie introdusă și reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”.

Alte trei proiecte care au ca obiectiv realizarea unor săli școlare de educație fizică și sport moderne se află în prezent în procedura de licitație, beneficiind de finanțare prin Compania Națională de Investiții, pentru școlile gimnaziale piteștene „Tudor Arghezi”, „Nicolae Iorga” și „Adrian Păunescu”, informează Primăria.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *