Luna trecută, liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunța că social-democrații suedezi susțin aderarea României la Schengen. Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu spune că realitatea îl contrazice pe Ciolacu și acuză că țara noastră nu se află în Schengen din cauza Partidului Social Democrat.

„Domnul Marcel Ciolacu fie nu a înțeles ce i-a spus Stefan Löfven, liderul social-democraților din Suedia, fie a mințit cu intenție în România. Partenerii PSD din Suedia ne-au anunțat că se opun aderării României la Spațiul Schengen.

PSD a făcut de rușine România în ultimii ani la nivel european! Inclusiv PES, familia lor europeană, anunța în 2019 că ia în calcul înghețarea relațiilor cu PSD din cauza atacurilor împotriva statului de drept. Am pierdut ani valoroși din cauza guvernelor PSD. Trebuie spus clar: astăzi nu suntem în Schengen din cauza PSD.

Măcar acum, în ultimul moment, PSD ar trebui să facă mai mult pentru România. Declarațiile populiste ale lui Marcel Ciolacu nu țin locul diplomației.

PSD, vorbiți cu liderii social-democrați din Suedia și cereți-le să nu se mai opună aderării României la Schengen! Românii nu trebuie să mai aștepte cu orele la cozi pe aeroporturi și la granițe”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Un comentariu

  1. Robert

    15-11-2022, 20:39 la 20:39

    Eu zic ca nu meritam sa intram in Schengen. Cu atata coruptie la granite, in vami am fi un potential pericol pentru restul Europei. Cei mai bogati oameni de la granitele tarii sunt vamesii romani.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *