Astăzi s-a desfășurat recepția la terminarea lucrărilor la locul de joacă situat deasupra parcării supraterane de pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana, peste drum de hipermarketul Kaufland. Locul de joacă poate fi folosit simultan de 234 de utilizatori.

În cadrul ansamblului există și un complex de joacă tematic (Vapor) care li se adresează copiilor cu dizabilități, dar și celor cu vârsta între 3 și 14 ani.

Suprafața totală a amenajării este de 1.146 de mp, incluzând zona de joacă și un teren de baschet.

„Întreaga hidroizolație a complexului de joacă a fost complet refăcută, așa încât riscul apariției infiltrațiilor în parcare să fie eliminat”, informează Primăria.

Lucrările de modernizare au fost executate de asocierea DFS Center Grup SRL (Bascov-Argeș) – SC Invest Prospeed ESM SRL (Ștefănești-Argeș), având ca subcontractant pe SC Fun Attraction Expert Service SRL (București). Valoarea contractului: aproape 1.487.000 de lei.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *