Printr-o notă internă, angajații uzinei Automobile Dacia din Mioveni au fost informați de administrația societății cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție la locul de muncă pe întreaga Platformă Dacia, atât în interior, cât și în exterior.

„Pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, iar riscurile de îmbolnăvire pentru fiecare dintre noi și pentru cei dragi sunt mari.

În acest context, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a decis, prin hotărârea nr. 71 din 11 octombrie 2021, că purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice din județul Argeș, atât în interior, cât și în exterior, indiferent de rata de incidență COVID.

Prin urmare, pe Platforma Dacia Mioveni și în toate celelalte entități ale Renault Group România purtarea măștii de protecție este obligatorie la locul de muncă, atât în interior (ateliere, secții, vestiare, birouri etc.), cât și în exteriorul clădirilor, în stațiile pentru transportul în comun, în mijloacele de transport în comun, pe traseul dintre domiciliu și stațiile de autobuz, dintre autobuz și locul de muncă, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare.

Persoanele care vor circula între orele 20:00 și 05:00 în zilele de weekend în localitățile cu incidență între 6 și 7,5 la mie și în toate zilele săptămânii, în același interval orar, în localitățile cu incidență de peste 7,5 la mie și care nu pot prezenta Certificatul Verde vor avea nevoie de adeverință de la angajator și de cartea de identitate. Adeverința o puteți obține de la managerul direct sau de la responsabilul de resurse umane de proximitate.

De asemenea, și celelalte măsuri de prevenție COVID-19 – în vigoare la nivel național – trebuie respectate cu strictețe: igienizarea riguroasă a mâinilor, distanțarea de siguranță etc.”, se arată în nota internă din partea administrației de la Automobile Dacia pentru angajații uzinei. (Sursă foto: Argeșul de poveste)

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *