În condițiile în care, din această lună, potrivit reglementărilor adoptate de Guvern, salariații vor primi tichetele de masă și tichetele cadou exclusiv în format electronic (pe card), angajații uzinei Automobile Dacia din Mioveni au fost notificați de Grupul Renault România în acest sens, cu anumite precizări.

„Cardurile de tichete de masă distribuite în anul 2019 care nu au fost activate până în prezent vor deveni inutilizabile.

De asemenea, în perioada următoare se vor distribui și carduri de tichete de cadou pentru salariate, astfel încât acestea să poată fi încărcate cu contravaloarea tichetelor cadou pentru ziua de 8 Martie 2022.

Distribuirea cardurilor de tichete cadou pentru salariații care vor primi tichete cadou pentru sărbătorirea Crăciunului 2022 se va face în luna decembrie a acestui an.

Cardurile de tichete vor fi alimentate cu contravaloarea în lei a tichetelor de masă cuvenite în aceeași zi de 18 a lunii curente pentru luna următoare.

Cardul va putea fi folosit în orice unitate comercială care acceptă tichete de masă/cadou Sodexo și care dispune de un POS (cititor electronic de carduri)”, se precizează în notificare.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.