Consiliul Județean a stabilit astăzi, într-o ședință extraordinară, UAT-urile din Argeș pentru care vor fi cumpărate 17 noi microbuze electrice pentru transportul elevilor și 17 stații de încărcare, cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu. Valoarea investiției: 25.000.000 de lei.

Cele 17 UAT-uri care vor fi dotate cu microbuze electrice pentru elevi sunt următoarele: Stâlpeni, Dârmănești, Nucșoara, Vedea, Mărăcineni, Popești, Davidești, Bascov, Băbana, Buzoești, Sălătrucu, Bogați, Poiana Lacului, Căldăraru, Vulturești, UAT Județul Argeș – pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” din Curtea de Argeş și UAT Județul Argeș – pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” din Ștefănești.

Amintim că alte 25 de localități argeșene primesc prin PNRR microbuze electrice pentru transportul elevilor (aici amănunte). (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Crasan

    19-03-2024, 21:51 la 21:51

    Numai Topoloveni nu. Singurul oras din tara fara transport scolar.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *