După Vâlcea, Instituția Prefectului apelează la examinatori din județele Brașov și Dolj ca să ajute la examinarea candidaților din Argeș la proba practică pentru obținerea permisului auto. Examinatorii din Brașov vor veni în Câmpulung, iar colegii lor din Dolj, în Pitești.

„Examinatori din Brașov și Dolj vor testa în Argeș, alături de polițiștii Serviciului Permise, în lunile martie și aprilie.

Nu am uitat ce am spus la sfârșitul anului 2021, că vom încerca să găsim soluții ca să fie redusă perioada de programare pentru proba practică a obținerii permisului de conducere. Am făcut noi demersuri.

În luna martie, pe data de 19, 5 polițiști vor veni din Brașov ca sprijin pentru examinatorii argeșeni. Este vorba despre o zi de sâmbătă, iar agenții le vor verifica cunoștiințele celor care susțin examenul practic la Câmpulung.

Pe 16 aprilie, tot sâmbăta, 6 examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Pitești. Vor lucra alături de polițiștii Serviciului Permise Argeș. În total, vor fi 13 examinatori”, a anunțat prefectul județului Argeș, Radu Perianu, cu puțin timp în urmă.

Amintim că, la începutul acestui an, Instituția Prefectului a decis să ceară ajutor altor județe reclamând deficitul de personal de la Serviciul Permise Argeș. Primul județ care a trimis examinatori auto în Argeș a fost Vâlcea (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.